MENU

een unieke ervaring

Je gezin groeit, verandert, de kindjes worden groter. Hoe mooi is de tijd samen, en elk jaar misschien een beetje anders.
Tijdens een gezinssessie focus ik mij op de verbinding tussen jullie. Geen stijve poses, wel veel spel en plezier.
Mijn doel is jullie een unieke ervaring geven, een moment om te genieten van de verbinding tussen jullie, een moment om te genieten van elkaar.

styling en locatie

Een familiereportage kan zowel in huis als op locatie. Ik heb een lijstje van locaties waar ik geregeld naartoe ga, dus je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Indien jullie zelf een leuke plek weten, sta ik hier absoluut voor open, we bespreken dit dan op voorhand.

In mijn client closet hangen de mooiste jurken waaruit mama kan kiezen. We bespreken de kledij van het hele gezin op voorhand, zodat alles klopt, rekening houdend met alle factoren.

De studio kan enkel gereserveerd worden voor kleine gezinnen met kleine kinderen, waarbij 1 van de kinderen onder het jaar oud is.

PRAKTISCH

Een familiereportage duurt ongeveer 1 uur. Naargelang de leeftijd van de kinderen kunnen we het tijdstip van de shoot aanpassen, rekening houdend met dutjes en bedtijd.

Ik merk dat sommige ouders angstig zijn over het gedrag van hun kinderen tijdens de shoot. Wat als ze zich niet "gedragen"?
Jullie kinderen kunnen niets, maar dan ook niets, verkeerd doen tijdens een shoot. Ik houd van de tussenmomentjes waar de ouders troosten en liefdevol omarmen zoals jullie -zonder camera op jullie gericht- ook zouden doen. Ik wil jullie vatten als mama en papa, die aan het moederen en vaderen zijn.

Bovendien kan ik best wel wat spelletjes uit mijn mouw schudden om de kinderen geëntertaind te houden. Het maakt van de sessie een leuke speeltijd voor het hele gezin.

Prijzen starten aan 345 euro.
Meer info vind je terug in de brochure.

Klaar om te schitteren?

Boek hier jouw familieshoot

And cherish your precious time together.

CLOSE