MENU

een unieke ervaring

Je bent net mama en/of papa geworden. Wat een privilege! Die eerste weken met je kleintje zijn zo bijzonder. Je hart loopt over van liefde, je zoekt je weg als ouder, een rollercoaster van gevoelens neemt je in beslag. Maar wat ben je trots op dat kleintje.
De newbornfase duurt maar enkele weken, en voor je het weet kijk je terug naar die eerste foto's en sta je versteld hoe snel dat kindje groeit en verandert.
Tijdens een newbornsessie geef ik je zachte richting, maar zal ik nooit de verbinding -die er spontaan is tussen jullie- verbreken door jullie in geforceerde poses te dwingen. We volgen het tempo van de baby, er is voldoende tijd voor troost- en/of voedingsmomenten.

styling en locatie

Een newbornreportage kan zowel in huis als in de studio.
De studio is aards ingericht met mooi, natuurlijk licht dat binnenkomt langs beide kanten. Het is een plek om te ontspannen. De klanten die hier een sessie boeken zijn helemaal weg van de relaxte vibe die hier is.

In mijn client closet hangen de mooiste jurken waaruit je kan kiezen. Indien je graag iets van jezelf draagt, geef ik graag tips, rekening houdend met alle factoren, om alles te laten kloppen.

PRAKTISCH

Een newbornreportage wordt idealiter gepland rond de leeftijd van 1 tot 3 weken. Je kan best tijdig een datum inplannen op basis van de uitgerekende datum van jullie kleintje. Wordt de baby vroeger of later geboren, kunnen we dit herbekijken op basis van mijn beschikbaarheid. Ik doe absoluut mijn uiterste best om hier voorrang aan te geven.
Een newbornsessie duurt gemiddeld 90 minuten.
Prijzen starten aan 345 euro.
Meer info vind je terug in de brochure.

klaar om te schitteren?

Boek hier jouw newbornshoot

En laat deze speciale tijd niet zomaar voorbij gaan.

CLOSE