MENU

Welkom in Heverlee

Welkom in de enige professionele gestylede fotostudio voor newborn baby’s en koppels in verwachting regio Leuven, Heverlee en Vlaams-Brabant.

Helemaal boven in ons huis, in de stadsrand van Leuven, creëerde ik mijn studio. In deze prachtig, gestylede en gezellige ruimte leg ik jou en je liefsten vast. Je wordt er verwelkomd met vers fruit en een (warm) drankje én je krijgt toegang tot de ‘client closet’, waarin de mooiste kleding hangt voor alle mama’s en baby’s.

Kom binnen en laat alle stress achter je. Je krijgt tijd om even te ‘landen’ en je te installeren. Een dampend kopje koffie of thee erbij, en alle tijd om eens in de klantenkast te kijken.

warm, zacht, aards

Een warme ruimte, letterlijk en figuurlijk, gedecoreerd met de grootste aandacht om er een omgeving van te maken die rustig en aards aanvoelt.
Trek de deur van je huis achter je dicht en kom genieten van quality time met je liefsten.

all in ervaring

Je komt binnen in een oase van rust, we bespreken de shoot tijdens een drankje voor we aan de slag gaan. Ik stel je eerst op je gemak, zodat je je niet ongemakkelijk voelt. De focus ligt op mekaar, jullie hoeven niet naar de lens te kijken. Achteraf babbelen we nog wat na, drinken we nog wat en ga je naar huis met een warm gevuld hart. Een wellness foto moment, die ervaring wil ik je geven.

get in touch

en jouw droomsessie wordt werkelijkheid

Stuur me een berichtje en laat ons samen bekijken hoe we van jouw droom een realiteit kunnen maken.

CLOSE