MENU

Een unieke ervaring

Een kindje mogen dragen, dat is een privilege in 't leven. Deze periode, jij, met je bolle buik, dat is zo 'n mooi aspect van jouw reis. De verandering in je lichaam, en in je geest, alle gevoelens die erbij komen kijken, maken dat het een ervaring is waarvan ik absoluut aanraad om te laten vastleggen.
Ik zoek naar de beste hoeken en het mooiste licht, geef hierbij zachte richting, om die buik prachtig te vangen, zodat jij er later vol trots kan naar terugkijken.

Styling en locatie

Een zwangerschapsreportage kan zowel binnen in huis of in de studio als buiten op locatie. Ik heb een lijstje van locaties waar ik geregeld naartoe ga, dus je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Indien jullie zelf een leuke plek weten, sta ik hier absoluut voor open, we bespreken dit dan op voorhand.
De studio is aards ingericht met mooi, natuurlijk licht dat binnenkomt langs beide kanten. Het is een plek om te ontspannen. De klanten die hier een sessie boeken zijn helemaal weg van de relaxte vibe die hier is.

In mijn client closet hangen de mooiste zwangerschapsjurken waaruit je kan kiezen. Indien je graag iets van jezelf draagt, geef ik graag tips, rekening houdend met alle factoren, om alles te laten kloppen.

PRAKTISCH

Een zwangerschapsreportage wordt idealiter gepland tussen 30 en 35 weken zwangerschap. De sessie kan met of zonder partner en/of kinderen doorgaan. Prijzen starten aan 345 euro. Meer info vind je terug in de brochure.

Klaar om te schitteren?

Boek hier jouw zwangerschapsshoot

And don’t let this special time just pass by.

CLOSE