MENU

Hello!

Hi, ik ben Kim. Ik leg graag de liefde en alles waar ons hart voor klopt, vast.
Mijn carrière als fotografe is organisch gegroeid. Ik volgde eerst avondles aan het CVO, liep vervolgens met een aantal pro's in het vak mee, volgde specialisatieworkshops in binnen- en buitenland en richtte mijn bedrijf op in Singapore, waar ik toen woonde samen met m'n man.
Springen, dat durf ik. Een verhuis naar Singapore en verder als zelfstandige na enkele jaren als leerkracht in het vijfde en zesde leerjaar, zijn daar bewijs van.
Deze grote veranderingen werden de voedingsbodem die ik nodig had. Heel blij om hier verder te bloeien, samen met jullie voor mijn lens.

Photo credit: Hannelore Haemers Photography

Familiefotografie

Filosofie

Verbinding. Echtheid. Connectie.

Kenmerken waarnaar ik zoek in elke shoot. Eigenschappen die diep geworteld zitten in mezelf en dus ook in de filosofie achter Kim Meulemans Fotografie.

Het is niet altijd gemakkelijk om je echte zelve meteen te laten zien voor een wildvreemde, daar kan ook ik van meespreken. Ik zorg ervoor dat je je niet verloren of ongemakkelijk voelt voor de camera. Ik geef je zachte richting en blijf weg van geforceerde poses.

Neen, ik ga je neus niet kleiner maken en ik ga ook geen rimpels wegtoveren. Ok, dat ongelukkige puistje in het midden van je voorhoofd, daar kan ik wel wat aan doen. Zelfliefde! Oh zo belangrijk. je bent mooi als je maar eerlijk en trouw bent aan jezelf, en daaraan wil ik jou herinneren. Mijn missie is geslaagd wanneer ik de verbinding met jezelf en je geliefden kan vastleggen.

Photo credit: Studiokel by Kelly Fan

CLOSE