MENU

Ik wil het leven eren en streef naar authenticiteit in een wereld waar perfectie en conformiteit het hoogste goed is. 

Mijn liefde voor fotografie is een liefde die groeit uit een passie voor humaniteit, eigenheid, kwetsbaarheid en eerlijkheid.

Jullie verhaal vereeuwigen, dat is mijn missie, zodat mooie momenten niet vergeten worden, maar herbeleefd, keer op keer, bij het bekijken van jullie foto’s, nu, later en zelfs in volgende generaties.

 

 

 

Meer weten?

koppel verliefd

Huwelijk

Expert in intieme vieringen.

Vanaf €550

Portret & Lifestyle

Een portret- of lifestyle shoot -zwangerschap, newborn of familie- op locatie, in huis of in de studio.

Vanaf €295
mama en kind tijdens golden hour

Minishoots

Kort en krachtig, worden 2 à 3 keer per jaar georganiseerd.

Vanaf €175

FAQ

Wat doe ik aan voor een lifestyle shoot?

Iets waar jij je comfortabel en gemakkelijk in voelt, iets dat ten volle bij jou of jullie past. Ik help jullie graag bij het kiezen van een outfit, laat dat nu net iets zijn waar ik wel wat kaas van heb gegeten -ik weet wat wel en niet werkt in een bepaalde omgeving- en dat ik gewoon ook héél erg leuk vind (girls and fashion, tja).
Basisregels? Liefst geen schreeuwerige patronen die afleiden van de essentie. Oh, en matching outfits is ook altijd wel een goed begin!

Eet je een hapje mee?

Heel graag! Wanneer ik een hele dag aan het werk ben, en 20000 stappen op m'n teller heb staan, kan ik wel wat energie gebruiken. Een plaatsje aan tafel mag, maar moet niet. Ik blijf wel graag in de buurt, dan ben ik er zeker bij wanneer er iets leuks of moois gebeurt. En met een volle maag maak ik nóg mooiere foto's!

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Yep!

Wat is inbegrepen in de prijs?

Het aantal foto's bij een portret- of lifestyleshoot (zwangerschap, baby, familie) is afhankelijk van het pakket dat je kiest (minimum 30 beelden). Slideshow, online galerij en mini-album zijn altijd inbegrepen, ongeacht je pakket.

In een huwelijksreportage zijn minimum 500 beelden inbegrepen.

CLOSE